بلدرچین
تخم بلدرچین
بوقلمون
ته چین بلدرچین

     

ته چین بلدرچین:
                                                                                                                                                                                
                                                                        
                                                                                       

                                                                                             
  

مقدار لازم مواد لازم(برای 4 نفر) ردیف
در حدود 1200 گرم گوشت بلدرچین 1
400 کرم برنج آبکش شده 2
1 عدد پیاز متوسط 3
1 لیوان ماست  4
2 عدد تخم مرغ  5
نصف قاشق مربا خوری زعفران 6
200 گرم روغن 7
به مقدار کافی نمک 8
 


شرح:ابتدا بال و گردن را جدا کرده سپس گوشت بلدرچین را با پیاز و نمک به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم می پزیم.در مرحله بعد برنج را جوشانده و آبکش میکنیم بعد ماست و تخم مرغ و زعفران دم کرده و آبلیموبه مقدار کم و نمک را باهم مخلوط کرده ومی برنج آبکش شده را در آن ریخته و هم میزنیم تا یکدست شود و بعد از آن در کف قابلمه روغن زیاد میریزیم ومی گذاریم داغ شود و مواد ماست و زعفران را در کف قابلمه یکدست می ریزیم و بعد از چند ثانیه که کمی خود را گرفت, گوشت های بلدرچین را روی آن میچینیم.(می توان قبلا گوشت ها را با مواد مخلوط کرده و در کف قابلمه بریزیم )و بعد از آن بقیه برنج را روی آن ریخته و روغن را در روی آن میریزیم و میگذاریم دم بکشد.                         

 

0351-8262700   info@makiandam.com
  دکتر محمد جندقیان  09133516695
  مهندس اکبر زارع هرفته  09132536557
آدرس: یزد - بلوار دانشجو - بعد از پمپ بنزین
روبروی کوچه نعیم آباد - جنب کالای برق پارسیان
کدپستی : 8916818365

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت ماکیان دام می باشد.
پیاده سازی و پشتیبانی : گروه ديبا
Designed in Narvan
Powered By DCMS 3.2
Fatal error: Call to undefined function apache_getenv() in /var/www/vhosts/makiandam.com/httpdocs/APPs/DCMS/DCMSUtils/Statistic/tpro.php on line 31